Laurentiu Teodorescu Nici Mugurel Buga, nici Ianis Zicu nu sint tintele din ianuarie ale Politehnicii Timisoara pentru compartimentul ofensiv.

Cind a afirmat ca vrea sa aduca pe Bega un atacant din Liga 1, la care tine foarte mult, Marian Iancu s-a referit la Claudiu Niculescu, golgeterul editiei trecute de campionat. Ofertat si in vara lui 2006, Niculescu a fost la un pas sa imbrace tricoul "alb-violet", transferul sau fiind blocat de Dinamo in ultimul moment. Acum, dupa un tur dezamagitor, conducerea din Stefan cel Mare i-a dat de inteles lui Claudiu ca nu-l mai doreste in lot si din 2008, iar o plecare a jucatorului devine tot mai probabila.

Florian Walter: "A stat prea mult la Dinamo"

Saptamina trecuta, actionarul dinamovist Florian Walter a iesit primul la atac la adresa lui Claudiu Niculescu. "Niculescu si Danciulescu si-au facut datoria pentru Dinamo si m-as bucura pentru ei daca si-ar gasi niste contracte in strainatate. Claudiu a avut un tur de campionat foarte prost. El a stat prea mult la Dinamo si a ajuns la obisnuinta", a spus Walter, transmitindu-i practic jucatorului mesajul ca este uzat si ca ar trebui sa-si faca bagajele. Chiar daca Cristi Borcea i-a luat apararea finului sau ("Trebuie sa rostim cu mindrie numele Claudiu Niculescu"), se pare ca divortul acestuia de Fc Dinamo este foarte aproape.

"Schimbul de marfuri", deja o traditie intre cele doua cluburi

Claudiu Niculescu nu ar fi singurul fotbalist din Stefan cel Mare care ajunge la Timisoara. Impotriva adversitatii dinamovisto-timisorene, oficialii Politehnicii i-au adus la echipa pe Dan Alexa, Stefan Grigorie (aterizat ulterior la Rapid), Ionel Ganea (dupa un intermezzo prin Giulesti), in timp ce Silviu Izvoranu si Silviu Balace au inregistrat un traseu invers, plecind de la Poli Timisoara la Dinamo. Balace a fost exilat de "ciini" in Moldova, la FC Vaslui.

Se reface tandemul Ganea-Niculescu

Daca va evolua la Poli Timisoara din retur, Niculescu ar forma pe "Dan Paltinisanu" un cuplu care facea ravagii acum un sezon in Liga 1, sub culorile lui Dinamo. Este vorba despre tandemul Niculescu - Ganea, jucatori care in turul editiei 2006/ 2007 au marcat impreuna 32 de goluri. Suspendat pentru lovirea asistentului Mudura, intr-un meci contra Rapidului, Ionel Ganea mai are de ispasit o singura etapa, confruntarea de miine seara cu CFR Cluj.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.