Patru juveti s-au antrenat, saptamina trecuta, la strip-tease inaintea meciului cu Sportul, in clubul in care Mutu, Neaga si Lobont au pregatit meciul cu Macedonia.

Proaspat instalat la Universitatea Craiova, saptamina trecuta, antrenorul Marian Bondrea s-a dus sa-i vada pe jucatorii Universitatii Craiova II in compania Chimiei Craiova (scor 2-3), intr-un meci in cadrul Diviziei C. Aflat in criza de efectiv, Bondrea a decis sa-i promoveze pe Ilie Iordache, Lazarovici si Feleaga la prima echipa. La aflarea vestii, cei trei au decis sa sarbatoreasca asa cum se cuvine evenimentul.

L-au cooptat in lot si pe Nicusor Banica, portarul de rezerva al Stiintei, si au iesit la incalzire. Citeva ore la "Cocktail", unde, conform martorilor, Murfatlarul, "mascat" cu Coca-Cola, a curs cind pe stinga, cind pe dreapta, mult mai bine decit jocul Universitatii. Conform martorilor, cel mai in forma a fost Lazarovici, care, dupa citeva sticle golite in viteza, abia mai articula cuvintele. Campionul distractiei a fost Ilie Iordache, cel asemanat nu cu mult timp in urma cu Ilie Dumitrescu. "Tiganul" a aruncat cu sutele de mii in stinga si-n dreapta, impulsionat si de anuntul lui Dinel Staicu, patronul oltean anuntind ca vrea sa-i mareasca salariul "pentru a se simti cu adevarat fotbalist". Repriza a doua s-a desfasurat la clubul de noapte "Flora", renumit pentru escapadele altor trei fotbalisti, Mutu, Neaga si Lobont, inaintea meciului cu Macedonia. Dupa ce si-au clatit bine ochii, cei patru s-au retras fiecare la casele lor.

Dintre cei patru, doi, Banica si Ilie Iordache, au fost opriti de Marian Bondrea pentru meciul cu Sportul, pierdut de juveti cu 1-0, ultimul fiind chiar titular. Intimplarea cu pricina vine chiar in perioada in care antrenorul Marian Bondrea declarase la o conferinta de presa ca "sotiile ar trebui sa aiba grija de fotbalisti", dind de inteles ca jucatorii Stiintei muncesc mai mult in pat decit pe teren.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.