Dragomir i-a cerut directorului FRF "sa stea in banca lui" si sa nu mai faca scandal pe tema comisiilor, care nu se vor intoarce la LPF.

Dumitru Dragomir, seful LPF, l-a contrat ieri dur pe Ionut Lupescu, directorul general al FRF, dupa ce acesta a spus miercuri ca se gandeste sa ceara un vot de blam din partea Comitetului Executiv pentru Mitica, cei doi avand o disputa pe tema comisiilor.

"Sa stea linistit in banca lui ca n-o sa mai fie nici un proces cu Federatia! In Adunarea Generala din 21 decembrie, la care e invitat si el, si Mircea Sandu, o sa reglam si chestiunea asta. Sa stea naibii linistit ca nu-i ia nimeni comisiile! I-am promis ca i le las si o sa incerc sa i le las. Sa stea linistit ca nu ii ia nimeni din cascaval sau din altceva!", a spus "Corleone".

"Lupescu trebuie sa inteleaga si el ce e aia democratie. Eu am vrut sa-i conving pe conducatorii de cluburi la Adunarea asta (n.r. - AG a LPF de miercuri), dar nu am reusit. O sa fie si el invitat pe 21 decembrie si impreuna cu Mircea Sandu sa convingem Adunarea Generala a Ligii sa nu mai facem recurs", a afirmat Dragomir.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.