Desi Comisia de Disciplina luase decizia doar a amenzilor, Comisia de Apel a FRF a decis, ieri, ca Steaua si Dinamo sa evolueze cate trei etape fara spectatori, in urma incidentelelor de la meciul direct, din etapa a 16-a.
Dinamo si Steaua au cerut anularea sanctiunii cu penalitate de la meciul direct. “Comisia de Apel a decis anularea acestei hotarari, care se incadra la articolul 83, si i-a incadrat la articolul 82, fiecare urmand sa joace cate trei etape fara spectatori. Aceasta hotarare intra in vigoare de azi”, a explicat secretarul general al Comisiei de Apel, Mircea Cezar Ionescu.

Astfel, Steaua va evolua cu portile inchise in meciurile cu Farul Constanta (etapa 19), CFR Cluj (etapa 21) si Unirea Urziceni (etapa 23), in timp ce Dinamo va juca fara suporteri in partidele cu Ceahlaul Piatra Neamt (etapa 20), Farul Constanta (etapa 22) si Politehnica Iasi (etapa 24).


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.