Steaua a incheiat aseara, cu o infrangere in fata lui Arsenal, ultimul meci din Liga Campionilor.

Potrivit Cotidianul, Steaua a fost ultima echipa care a trintit usa la iesirea din Europa, dupa infringerea cu 2-1 suferita la Arsenal Londra, ea fiind mentinuta in competitie doar de formatul Ligii Campionilor.

„Stelistii au fost ca mieii la taiere“, a scris „The Sun“ dupa ce fotbalistii lui Becali au avut noroc sa piarda la un singur gol diferenta in fata rezervelor lui Wenger.

„Chiar si spalatoreasa s-ar fi putut ocupa de acest meci si tot ar fi cistigat“, a mai notat ziarul britanic, care, dupa ce a constatat ca romanii au ajuns abia in minutul 68 in careul gazdelor, a ironizat tactica lui Gigi Becali, care „planuieste sa salveze sezonul folosind practici pe care le-a invatat ca cioban“.

In sezonul actual, de dezastrul care a patat cariera a trei antrenori (Gica Hagi, Massimo Pedrazzini si Marius Lacatus) este raspunzator, in buna masura, Gigi Becali, patronul-dictator al formatiei din Ghencea. Steaua a atins pragul de jos al participarilor sale europene, informeaza EVZ.

Intr-un top al celor 32 de echipe care au evoluat in grupele Ligii Campionilor, clasament intocmit pe baza punctelor acumulate, Steaua ocupa in acest sezon pozitia a 30-a. Mai nevoiase decat „turma” lui Gigi Becali sunt gruparile Dinamo Kiev (0 puncte) si TSKA Moscova (un punct).


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.