Echipa nationala de handbal femini a Romaniei se indreapta cu pasi repezi spre Cupa Mondiala dupa ce ieri s-a impus in fata Frantei cu scorul de 34 la 31.

Echipa nationala de handbal feminin a Romaniei a invins echipa reprezentativa a tarii gazda, in sferturile de finala ale Campionatului Mondial de Handbal din Franta, asigurandu-si astfel prezenta in semifinalele competitiei, informeaza Gandul.

Potrivit Adevarul, selectionerului nationalei feminine de handbal a Romaniei, Gheorghe Tadici, a declarat, joi seara, dupa calificarea in semifinale, ca echipa sa poate castiga Campionatul Mondial din Franta, chiar daca va avea un meci extrem de greu cu Rusia, in semifinale.

"Echipa Romaniei nu mai este de mult o formatie care sa cada atunci cand este condusa. Asa cum am mai spus, repet si acum, putem castiga Campionatul Mondial", a declarat, la TVR 2, Gheorghe Tadici, care a adaugat: "Nu stiu daca acesta este momentul sa bem sampanie, eu vreau sa beau din Cupa Mondiala".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.