Suporterii lui Galatasaray, prezenti duminica la meciul cu Kayserispor, scor 2-2, si-au aratat nemultumirea fata de faptul ca Gica Hagi ii acuzase cu o zi inainte ca i-au furat telefonul mobil, afisand bannere si scandand "Hagi, hotul!". Presa turca a scris ca Gheorghe Hagi a observat ca ii lipseste telefonul dupa ce s-a urcat in autocarul ce urma sa transporte pe Galatasaray de la aeroportul din Kayseri la hotel.

"El s-a enervat foarte tare, a inceput sa tipe la cei din jur, iar apoi s-a indreptat spre soferul autocarului si i-a cerut sa deschida usa din fata. Cand a vazut ca soferul nu deschide usa, Hagi s-a enervat si mai tare, iar oficialii clubului, Ergun Gursoy si Fatih Goksen, au incercat sa il calmeze", a notat "Aksam". Ziarul "Sabah" a scris ca suporterii au fost extrem de nemultumiti de iesirea nervoasa a lui Hagi de la aeroport, mai ales ca "telefonul a fost gasit acolo unde trebuia sa fie, adica in buzunarul tehnicianului". "Fanii i-au raspuns romanului, scandand: "Hagi, hotul!", mentioneaza "Sabah".

"Hurriyet" a dezvaluit ca Hagi a deschis singur usa autocarului si a inceput sa strige la suporteri, atat in romana, cat si in turca: "Cine mi-a luat telefonul? Sunteti niste hoti. Voi nu sunteti fani!". Potrivit "Hurriyet", Hagi si-a cerut scuze pentru modul cum a reactio-nat cand a crezut ca i-a fost furat telefonul, desi acesta se afla intr-un buzunar. "El a fost tinta protestelor fanilor din cauza felului cum s-a comportat. Tehnicianul roman le-a spus apropiatilor ca ii pare rau, iar conducerea clubului si-a exprimat, de asemenea, regretul in legatura cu incidentul de sambata", noteaza "Hurriyet". A doua zi, Galata nu a facut decat 2-2 cu Kaiseryspor si s-a departat la 4 puncte de lider.

"Principalul vinovat e Hagi", a titrat "Sabah". "I-au furat si punctele", a scris "Hurriyet". "Galatei nu i-a priit la Kayseri. Hagi a alertat toata lumea spunand ca i-a fost furat telefonul. A doua zi, Galatasaray a lasat pe teren doua puncte", mentioneaza "Hurriyet".


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.