Inainte de duelurile de la turneul final al Euro 2008 si din preliminariile CM 2010 la fotbal, nationala feminina de handbal va juca impotriva Frantei in sferturile Mondialului.
Reprezentativa feminina de handbal a Romaniei va infrunta astazi Franta (ora 21.30, in direct la TVR 2), in sferturile de finala ale Campionatului Mondial. Elevele antrenorului Gheorghe Tadici au incheiat grupa principala de la Dijon pe prima pozitie, dupa victoria lejera din partida cu Germania, scor 31-24 (16-12), coroborata cu infringerea inregistrata de Ungaria in fata Coreii de Sud (26-31).

Desi meciul cu Franta se anunta a fi unul decisiv, dat fiind faptul ca elevele lui Olivier Krumbholz vor fi sustinute de 14.000 de suporteri, antrenorul Gheorghe Tadici este optimist si spune ca Romania se va califica in semifinale. „Am mai trait o asemenea experienta in Rusia, la finala CM 2005, intr-o sala cu 15.000 spectatori. Echipa va trebui pregatita mental si psihic pentru a juca impotriva salii. Fetele trebuie sa fie pregatite sa joace si 7 contra 8 sau chiar 7 contra 9. Categoric arbitrajul va fi la singe in ceea ce ne priveste. Dar cu o aparare ferma, un portar in forma maxima si un atac feroce vom depasi Franta si ne vom califica in semifinale“, a spus Tadici.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.