Steaua a pierdut aseara in fata Arsenalului in ultimul meci al Ligii Campionilor.

Steaua a fost invinsa aseara, pe „Emirates Stadium”, de Arsenal Londra, cu scorul de 2-1, in ultimul meci din Grupa H a Ligii Campionilor, relateaza EVZ.

Catalogati de propriul patron drept „niste oi”, vicecampionii Romaniei au fost, in prima repriza, doar un modest partener de antrenament pentru tinerii lui Arsene Wenger. Dupa pauza, stelistii au reusit sa-si apere orgoliul si onoarea, trecand in cateva momente pe langa un rezultat memorabil. In minutul 85, mijlocasul Ovidiu Petre a prins un sut formidabil care a trecut milimetric pe langa poarta.

La finalul partidei, Marius Lacatus a confirmat ca Steaua pregateste o campanie de achizitii insemnata in pauza competitionala, lasand sa se inteleaga ca multi dintre actualii jucatori sunt blazati. "Pacat ca nu am reusit sa castigam cel putin meciul cu Slavia de acasa, iar cu mai multa atentie am fi putut scoate mai mult. Acum nu ne ramane decat sa ne dorim sa ajungem din nou anul viitor in aceasta competitie. Dupa terminarea sezonului, vom trage linie, vom vedea fiecare ce a facut si ce n-a facut. Sigur ca e nevoie de sange proaspat, de jucatori care sa isi doreasca mai mult sa faca performante. Ne vom aseza si vom discuta, dar e sigur ca vor veni si vor pleca mai multi jucatori", a spus antrenorul Stelei, potrivit Ziua.

EVZ informeaza, ca oficialii clubului Steaua urmau sa negocieze dupa meciul de aseara transferul decarului Nicolae Dica la gruparea engleza Middlesbrough. Daca tranzactia se va realiza, Dica va deveni cel mai scump fotbalist roman vandut de o echipa din tara noastra.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.