Nationala Romaniei de handbal feminin a invins ieri Germania cu 31-24 si vor infrunta Frana pentru un loc in semifinalele Campionatului Mondial.

Potrivit Cotidianul, reprezentativa feminina de handbal a Romaniei va juca, joi, impotriva Frantei in sferturile de finala ale Campionatului Mondial. Elevele antrenorului Gheorghe Tadici au incheiat grupa prinicipala de la Dijon pe prima pozitie, dupa victoria in fata Germaniei, scor 31-24 (16-12), coroborata cu infrangerea inregistrata de Ungaria in fata Coreii de Sud (26-31).

In cazul unui egal cu Germania, Romania ar fi terminat grupa pe pozitia a doua si ar fi intilnit in "sferturi" Angola. Steluta Luca&Co. nu au vrut insa sa riste si au preferat sa cistige o partida care le va aduce fata-n fata, in sferturi, cu reprezentantiva tarii-gazda, Franta.

„De la inceput ne-am gandit la victorie si am oprit in lot cele mai bune jucatoare. Va fi greu cu Franta si trebuie ca elevele mele sa fie pregatite pentru a juca si sapte contra opt sau sapte la noua, pentru ca, pe langa publicul francez si arbitrajul va fi la sange", a precizat Tadici, potrivit Adevarul.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.