Astazi la 19:30, nationala feminina de handbal a Romaniei va intalni Germania intr-un meci de care depind numele adversarelor pe care le vom intalni in sferturile de finala.

Potrivit Cotidianul, in cazul unei victorii in fata nemtoaicelor, fetele antrenate de Gheorghe Tadici vor incheia grupa de la Dijon pe locul 2, urmind sa infrunte, pe 13 decembrie cel mai probabil, Angola. O infringere in partida de astazi ar aduce echipa antrenata de Gheorghe Tadici fata in fata cu detinatoarea titlului mondial, Rusia.

„Intrecerea nu s-a terminat, fiecare joc este foarte important. Capital va fi meciul din sferturile de finala. Studiem jocul cu Ungaria si ne remontam pentru ce urmeaza. Romania va reveni la cel mai bun nivel al sau si va cistiga cele doua meciuri decisive pentru indeplinirea obiectivului propus, clasarea pe locurile 1-4“, a declarat Gheorghe Tadici, informeaza Cotidianul

Potrivit Adevarul, in grupa noastra, azi se mai joaca partidele Coreea de Sud - Ungaria si Spania - Polonia. Daca Romania si Ungaria vor avea acelasi numar de puncte, atunci unguroaicele vor avea intaietate deoarece ne-au invins in meciul direct.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.