Nemultumit de jocul Stelei din ultima vreme, Gigi Becali ameninta ca se va implica din nou in alcatuirea formatiei.

„Dupa ce a plecat Hagi, nu m-am mai bagat la echipa. O sa vad eu cat o sa mai las lucrurile la intamplare. Sa mai vad si meciul cu Farul. Sa nu mai fie ca la meciul cu Ceahlaul, unde Steaua a fost cum nu am vazut-o niciodata. Dar daca la Farul va fi circ ca la Piatra Neamt, stai ca ma bag eu", a avertizat Becali, potrivit Adevarul.

Patronul Stelei l-a confirmat pe Lacatus in functie, amenintandu-i pe unii jucatori ca vor pleca in aceasta iarna. "Nu-l dau afara pe Lacatus, dar ii voi spune Marius, ce sa fac, tata? Ati facut ce ati vrut voi, nu pot sa mai las lucrurile asa, sa mai fie circ. Am transpirat de emotie cu Piatra Neamt, trebuia sa fie 3-1 pentru ei. Nu e grava situatia pentru ca ne-a mai ajutat Dumnezeu, bara cu Bistrita, noroc la Piatra Neamt. Am manager, am antrenor care sa se ocupe de transferuri. Bai, Marius, esti antrenor? Adu jucatori, fa echipa. Nu las eu Steaua asa de izbeliste. Cand lasi turma, la intoarcere gasesti numai schioape si sterpe", a comentat Becali, relateaza Ziua.

EVZ informeaza ca latifundiarul nu s-a oprit aici si i-a anuntat pe fotbalisti ca vor face sarbatorile cu buzunarele goale. „Nici prime, nici salarii, niciun ban de Sarbatori! Au inceput sa ceara hartii de la club ca sa se imprumute la banci. Inainte veneau la mine, le dadeam 100.000, 200.000, cat aveau nevoie, „ca sunt tatal vostru, am grija de familia mea”. Dar cand il faceti de ras pe tatal vostru, cand Piatra-Neamt se joaca cu voi, la misto, ii convine lui tata? Niciun ban, tata, duceti-va la banci!”.

Potrivit Cotidianul, Antrenorul FC Steaua, Marius Lacatus, a recunsocut ieri ca Gigi Becali i-a comunicat si lui ca se va implica la echipa in cazul in care lucrurile nu vor merge bine. "Am discutat astazi (n.r. - luni), la ora 15.00, cu Gigi Becali la stadion, a zis ca daca lucrurile nu merg pe viitor, s-ar putea sa se implice. O sa vedeti atunci, daca se va intimpla acest lucru, care va fi pozitia mea. Intii sa vedem daca va fi asa. Cu totii ne dorim ca Steaua sa mearga bine. Lacatus nu e batut in cuie, nu e la Steaua pentru 1.000 de ani. Daca asa se considera, ca eu sint de vina, care e problema? Eu unul stiu ce am de facut si ce gindesc eu. Vom vedea la acel moment ce se va intimpla", a spus Lacatus.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.