Duapa cateva ore bune de negocieri intre oficialii celor sase federatii din grupa a 7-a, natioanla Romaniei a obtinut un prgram favorabil la CM 2010.
Federatia Romana de Fotbal (FRF) a fost reprezentata la discutii de directorul general Ionut Lupescu, de directorul departamentului Relatii Internationale, Florin Prunea, si de antrenorul secund, Dan Apolzan. “Sunt mai multe puncte bune. in primul rand jucam doar trei meciuri in 2008, infruntam Serbia in 2009, nu avem duble cu Franta si Serbia, incepem si incheiem acasa preliminariile”, a declarat Lupescu, informeaza Gandul.

"In mare parte am reusit sa obtinem ce ne-am propus, acum ramane sa joace bine baietii. Cred ca 80-90 la suta din strategia pe care ne-o propusesem pentru aceasta intalnire s-a implinit. Suntem multumiti. Decat sa ajungem la tragerea FIFA, in care se poate intampla orice... Sincer, nici unul dintre reprezentantii celor sase federatii nationale nu e pe deplin multumit. Fiecare a trebuit sa faca unele compromisuri. Important este ca ne-am inteles si selectionerul e multumit", a spus Lupescu, comform Roamnia Libera.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.