Boxeorul american Floyd Mayweather si-a pastart titlul mondial, categoria semimijlocie, versiunea WBC dupa ce l-a invins prin KO in runda a zecea pe Ricky Hatton.

Potrivit EVZ, Hatton nu a fost in stare sa-l detroneze pe Mayweather Junior, care isi pastreaza astfel centura cucerita anul trecut, pe 4 noiembrie, dupa o lupta cu argentinianul Carlos Manuel Baldomir. Ame-ricanul a bifat ieri a 39-a victorie din tot atatea partide disputate in cei 11 ani de box profesionist si care l-a facut mai bogat cu 20 de milioane de dolari.

In runda a zecea, Mayweather si-a trimis adversarul la podea cu o lovitura de stanga in barbie, urmata de o serie de alte doua lovituri. “Nici nu a vazut lovitura. Voiam sa le arat suporterilor mei ca pot lovi puternic”, a declarat Mayweather dupa incheierea partidei, inormeaza Gandul.

De partea cealalta, Hatton a afirmat ca doar nerespectarea strategiei de meci a dus la acest esec. „Nu am respectat intocmai planul pe care l-am pus la punct. Nu este cel mai puternic adversar de la semimijlocie, dar este puternic. Nu cred ca dintre noi doi el a lovit cel mai puternic, dar este mai siret decit credeam“, a spus englezul, potrivit Cotidianul.

Duelul invincibililor - asa cum a fost supranumita lupta dintre Floyd Mayweather si Ricky Hatton - a adus in SUA peste 20.000 de englezi, printre care si pe fotbalistul David Beckham. Fanii lui Hatton au plecat insa dezamagiti, Mayweather fiind cel care a facut spectacol in ring, informeaza acceasi sursa


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.