Mircea Sandu si Dumitru Dragomir cred ca internationalul roman condamnat la un an de inchisoare cu suspendare poate face parte in continuare din echipa nationala
Sefii fotbalului romanesc au sarit imediat in apararea lui Cosmin Contra, jucator condamnat joi la un an de inchisoare cu suspendare pentru agresarea unui politist in iunie 2006, in timp ce selectionerul Victor Piturca a ramas in expectativa. Mircea Sandu si Dumitru Dragomir sustin ca acesta poate juca in continuare fara probleme in echipa nationala, chiar daca are cazier. Pe undeva, cei doi au dreptate, fiindca, spre exemplu, in Anglia sunt destui fotbalisti certati cu legea, care, in cazul in care raman in libertate, evolueaza la echipele lor de club, iar daca sunt suficient de valorosi, ajung si la nationala. Pe de alta parte, este vorba de imaginea sifonata a jucatorului care se asociaza vrand-nevrand cu cea a "tricolorilor", mai ales ca atat Contra, cat si alti fotbalisti din prima reprezentativa, au mai avut derapaje, chiar daca nu penale.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.