Antrenorul Otelului a declarat ieri ca in proportie de 99,9 la suta doreste sa demisioneze, fiind nemultumit de faptul ca nimeni din conducerea clubului nu a reactionat in urma arbitrajului de la meciul de joi cu FC Brasov, din optimile de finala ale Cupei Romaniei.
"In proportie de 99,9 la suta vreau sa-mi dau demisia, pentru ca ma simt singur. Nimeni din conducerea echipei nu comenteaza arbitrajul si raman eu ca un catar. Sunt negru si la propriu si la figurat, nu am de gand sa ma imbolnavesc aici, pentru ca am si eu o familie de intretinut. Nimeni din conducerea clubului nu a venit sa stea de vorba cu mine dupa meci. Acel 0,1 la suta poate conta, dar va fi foarte greu sa ma intorc", a spus Grigoras. Directorul general al clubului galatean, Marius Stan, a afirmat ca principiul gruparii moldave este acela de a nu comenta prestatiile arbitrilor.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.