Conducere clubului FC Rapid sustine, intr-un comunicat publicat pe site-ul oficial, ca i-a oferit atacantului Lucian Burdujan triplarea contractului sau actual, apreciind ca decizia apartine in totalitate jucatorului.
De semenea, conducerea executiva a FC Rapid se declara contrariata de tenta pe care vrea sa o dea Lucian Burdujan discutiilor legate de prelungirea contractului sau.

“semenea negocieri exista peste tot si cunosc inclusiv momente de stagnare, situatie aparuta, in acest caz, din cauza jucatorului, care refuza pentru moment prelungirea angajamentului sau cu Rapid. Lui Burdujan i s-a oferit triplarea contractului sau actual si decizia ii apartine in totalitate. Dar asta nu are absolut nici o legatura cu aparitiile sale in teren, care sunt decise numai de catre conducerea tehnica. Nu credem nici in varianta ca Mircea Rednic sa aiba vreo problema pesonala cu atacantul sau, din moment ce tocmai antrenorul principal a sustinut cauza jucatorului in negocierile acestuia cu principalul actionar al clubului”, se arata in comunicatul citat.


Despre autor:

Gandul

Sursa: Gandul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.