Ultimul meci din cadrul celui de-al doilea turneu final din grupa valorica 1-4 a Superligii Nationale de polo pe apa a consemnat o noua egalitate intre principalele pretendente la titlu, Steaua-Stirom si Rapid-Intrarom, fluierul final "inghetand" tabela bazinului din Arad la scorul de 5-5, dupa ce militarii pregatiti de Eugen Georgescu au condus cu 4-1, gratie evolutiei foarte bune a internationalului George Georgescu, care a si marcat doua goluri.

In urma acestui rezultat, coroborat cu victoriile obtinute in primele doua zile in fata adversarilor de la CSM Oradea si Dinamo, Rapid-Intrarom si Steaua-Stirom isi impart fotoliul de lider, avand o zestre identica de 46 de puncte, si anunta o batalie extrem de interesanta la ultimele doua turnee, care vor fi gazduite de Oradea si Bucuresti. Alte rezultate inregistrate la Arad: Steaua - Dinamo 7-5, CSM Oradea - Rapid 7-7, Rapid - Dinamo 9-5, Steaua - CSM Oradea 4-3, CSM Oradea - Dinamo 8-4.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.