Stelistul Ionut Rada a recunoscut altercatia de luni seara cu vedeta Nicolae Dica la sfarsitul meciului Steaua - Gloria (1-0).
Pe langa vesnicele scandaluri si jigniri dintre conducatorii din fotbalul romanesc, si colegii de echipa au ajuns sa se incaiere intre ei. Dupa ce rapidistul Marius Constantin l-a lovit cu capul in gura pe colegul Emil Dica la Iasi, luni seara, stelistii Nicolae Dica si Ionut Rada au fost la un pas de bataie la finalul partidei cu Gloria Bistrita.

Liga I se imbogateste cu noi cazuri care sa demonstreze cat de departe este de fotbalul adevarat. Dupa un joc mediocru, Steaua a castigat cu 1-0 contra Gloriei Bistrita printr-un autogol. Ardelenii au fost la un pas sa egaleze in prelungiri. A fost momentul in care nervii incordati ai stelistilor au cedat, iar Nicolae Dica a sarit la gatul fundasului central Ionut Rada.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.