Suporterii echipei Poli Timisoara, prezenti pe stadionul "Dan Paltinisanu" la meciul cu FCM Bacau, au cerut demisia presedintelui Federatiei Romane de Fotbal, Mircea Sandu.

Suporterii timisoreni au fluturat cateva mii de batiste albe in semn de protest fata de situatia fotbalului romanesc si au scandat "Demisia!" si "Sandu, lasa-ne!". La inceputul meciului, galeria timisoreana a afisat bannere cu mesajele "Mircea Sandu, jos labele de pe fotbalul romanesc", "Redati nationala romanilor" si "FRF stat in stat". La partida Poli Timisoara - FCM Bacau, scor 2-1, din etapa a XVIII-a a Diviziei A, au asistat aproximativ 25.000 spectatori.

Pe stadionul "Dan Paltinisanu" a fost prezent si Anton Olaroiu, fiul antrenorului echipei Poli, Cosmin Olaroiu, care a urmarit meciul de la tribuna I, in timp ce fiul atacantului Viorel Moldovan, Luca, a luat loc la tribuna oficiala. La partida au asistat si fostele gimnaste Corina Ungureanu si Claudia Presecan, care au luat loc la masa presei.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.