A treia etapa a Formulei 1, desfasurata la Bahrain a fost castigata fara prea mari probleme de spaniolul Fernando Alonso (Renault), care a adus a treia victorie consecutiva din acest sezon pentru echipa franceza. Pe langa faptul ca si-a consolidat pozitia de lider in clasamentul pilotilor (26 de puncte), Alonso a reusit sa umileasca team-ul Ferrari, cand in turul 53 a reusit sa-l ajunga din urma si sa-l depaseasca pe Barrichello.

Cu toate ca Schumacher s-a comportat foarte bine in calificari, noul sau monopost, F2005, nu a rezistat in Grand Prix-ul de la Bahrain decat 12 tururi, din cauza unor probleme la sistemul hidraulic. Este adevarat ca si vremea a fost un adversar destul de dur. La ora cursei, la Bahrain s-a inregistrat o temperatura a aerului de aproape 42 de grade Celsius, in timp ce pista atingea aproximativ 54 de grade Celsius, fiind considerata cea mai calduroasa din istoria Marelui Circ. Acest lucru a si dus la numarul mare de abandonuri, noua piloti nemaireusind sa ajunga la finis.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.