Tricolorii au penultima sansa la cistigarea titlului continental, conform pariorilor, iar adversarii ii considera accesibili. Financiar, lucrurile stau insa mult mai bine.
Imediat dupa tragerea la sorti a grupelor turneului final al Euro 2008, casele de pariuri au modificat cotele favoritelor la cistigarea titlului european, programul si adversarii stabiliti la Lucerna facind dificila pentru multe nationale trecerea in faza sferturilor. In Londra, la William Hill, lucrurile sint clare, iar Germania, care are o grupa relativ usoara cu Austria, Polonia si Croatia, este reprezentativa care se afla cel mai aproape de aurul continental, cu o cota de 4/1.

La polul opus se afla una dintre organizatoare, Austria, cu 80/1, podiumul codaselor fiind completat de Romania si de Polonia, cu cote egale, 40/1. Cele mai dezechilibrate grupe sint considerate B (a Germaniei) si D (Spania, Grecia, Suedia, Rusia), unde sint ineficiente pariurile ca nemtii si spaniolii vor termina pe primul loc, cotele acestora fiind negative, atit timp cit zece lire pariate aduc inapoi doar sapte. Daca ar fi sa dam crezare bookmakerilor, din grupa noastra ar merge mai departe Italia (6/4 cota la cistigarea grupei si 7/1 la titlul european) si Franta (9/5 la primul loc in grupa si 9/1 la titlu), in timp ce Olanda (12/5 cota in grupa si 12/1 la titlu) si Romania (12/1 la primul loc) s-ar intoarce acasa imediat dupa grupe.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.