Important este jocul de la Iasi. Daca nu castigam, Iasiul se distanteaza de noi si atunci cred ca nu mai exista nici o sansa", a explicat Bondrea

Infrangerea inregistrata vineri, in fata Sportului Studentesc, i-a enervat cumplit pe patimasii suporteri olteni. Cu aproximativ 15 minute inainte de finalul meciului, fanii craioveni au inceput sa-i ameninte pe fotbalistii lui Bondrea: "Va omoram". Finalul partidei a fost foarte incins, pentru ca spectatorii aflati in sectorul rezervat galeriei craiovene au inceput sa rupa scaunele si sa arunce cu ele pe pista de atletism din jurul terenului.

De asemenea, fanii au strans bannerele de pe garduri, le-au dat foc si au scandat impotriva patronului Dinel Staicu, acesta fiind considerat principalul vinovat pentru situatia echipei. Dupa meci, jucatorii Universitatii au plecat de la stadionul "Ion Oblemenco" la cantonamentul din Lunca Jiului. Tot acolo s-au deplasat aproximativ 150 de suporteri veniti pentru a le cere socoteala jucatorilor. Fortele de ordine au intervenit insa cu gaze lacrimogene si i-au imprastiat pe fani. "Nu-i inteleg pe unii jucatori care sunt nascuti aici, in Craiova, si nu fac nimic. Aici ma refer in special la unul dintre ei, Alin Vigariu", a incercat Bondrea sa paseze responsabilitatea.

Tehnicianul Universitatii a mai afirmat ca meciul cu Poli Iasi va fi crucial pentru ca formatia pe care o antreneaza sa ramana in Divizia A. "Sansele noastre s-au diminuat, pentru ca mai sunt doar 12 jocuri. Important este jocul de la Iasi. Daca nu castigam, Iasiul se distanteaza de noi si atunci cred ca nu mai exista nici o sansa", a explicat Bondrea. Sorin Cartu, fost antrenor la Universitatea, a afirmat ca echipa nu s-ar fi luptat pentru a ramane in Divizia A, daca el nu ar fi fost demis. "Cred ca marea greseala a Craiovei se trage de acum doi ani, atunci cand eu am fost indepartat prea usor de la echipa. Acelasi personaj pe care il are acum in preajma lui (Costel Mitrita) a adus numai suferinta fotbalului craiovean", a declarat Cartu.

Actualul antrenor al formatiei FC Arges a precizat ca responsabilii gruparii craiovene au gresit atunci cand nu au achizitionat jucatorii pe care el i-a propus la echipa si care, in prezent, evolueaza la Sportul Studentesc. "Iata unde a ajuns Sportul cu acei jucatori pe care ii doream eu la echipa. I-am dat asigurari lui Staicu ca echipa nu va avea probleme 6-7 ani, dar nu a vrut sa investeasca si iata ce s-a intamplat", a mai spus Cartu.

Pe site-ul clubului, suporterii cer indepartarea conducerii clubului, iar unii dintre ei sunt de parere ca Universitatea nu merita sa evolueze in Divizia A. "Trebuia sa retrogradam mai de mult, eu zic chiar prin 1997. Problema e ca se castiga greu si in seria B pentru ca noi nu mai avem mentalitate de invingatori de vreo 12 ani", a scris "ssilviu" pe site-ul oficial al clubului.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.