Partida dintre Fiorentina si Inter, din etapa a 14-a a Serie A, a fost castigata de echipa din Milano cu scorul de 2-0. Revenirea “Briliantului”, dupa accidentarea din urma cu o luna, nu a fost de ajuns pentru ca formatia “Viola” sa se impuna in fata campioanei Italiei.

Liderii echipei nationale au fost integralisti in unul dintre cele mai frumoase meciuri ale rundei in Italia. Suporterii Fiorentinei au aplaudat la scena deschisa revenirea lui Mutu, care nu a putut face minuni insa in fata unei echipe pe care el insusi a comparat-o cu Juventus din urma cu doi ani.

“Nu aveam cum sa fiu suta la suta refacut dupa accidentare, insa vreau sa le transmit tuturor fanilor ca aceasta este a doua infrangere dupa noua luni. Am jucat contra uneia dintre cele mai puternice formatii din lume. Seamana cu Juventus din urma cu doi-trei ani, dar este mult mai puternica”, a declarat la finalul meciului Mutu.

De partea cealalta, Cristi Chivu, care a inceput partida ca fundas, iar dupa un sfert de ora a fost trecut in linia mediana, a afirmat ca Inter poate deveni una dintre cele mai puternice formatii din lume, iar Adrian Mutu este unul dintre cei mai buni jucatori mondiali: “Atunci cand ne concentram suntem invincibili. Suntem aproape de al doilea titlu, insa e drum lung pana acolo. Avem atacanti de mare clasa, insa Mutu este mai bun decat ei”.

Adrian Mutu, este de parere ca Romania pleaca cu sansa a patra in grupa C de la Euro 2008, insa isi va juca sansa pana la sfarsit.

“Ne vom juca sansa. Mai rau de atat nu se putea. Va fi o grupa de foc, insa fiecare echipa va avea o misiune grea. Trebuie sa facem un mic miracol, dar vom evolua fara presiune. Daca vom trece de grupa vom castiga titlul european”, a declarat “Briliantul”.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.