In urma victorieie cu Fc. Vaslui (2-1), Rapidul a urcat pe locul secund la finalul etapei a 17-a.
Potrivit EVZ, partida desfasurata pe stadionul „Giulesti” nu a fost lipsita de suspans. Brazilianul Cesinha a razbunat penalty-ul ratat runda trecuta, cu UTA, si a deschis scorul in minutul 17. Vasluienii au replicat in minutul 51, prin Marius Matei, iar Ionut Mazilu a inchis tabela cu opt minute inainte de final printr-o semifoarfeca. „A fost o nimereala”, a recunoscut atacantul rapidist la finalul partidei.

Romania Libera relateaza ca finantatorul FC Vaslui, Adrian Porumboiu, a spus ca nu are motive sa fie suparat, deoarece echipa sa a practicat un joc foarte bun, mai ales in prima repriza. "Golul al doilea al Rapidului a fost o urmare fireasca a jocului mai putin inspirat al nostru. De aceea cred ca rezultatul este normal, fara probleme. N-a fost penalti nici la Matei, nici la Maftei. N-au fost probleme de arbitraj azi. I-as da lui Tudor o nota foarte buna. Chiar si cele doua solicitari de penalti le-a judecat cu aceeasi masura, nu au fost probleme", a comentat Porumboiu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.