Nationala de rugby va infrunta simbata, de la ora 17.00, selectionata Portugaliei, intr-un meci din cadrul Cupei Europene a Natiunilor. Selectionerul Mot a apelat la patru debutanti, dupa ce jucatorii din Franta nu au raspuns convocarii.
Reprezentativa „frunzei de stejar” vrea sa incheie en fanfare anul 2007 printr-o victorie in fata Portugaliei, intr-un meci ce se va disputa simbata, de la ora 17.00, la Lisabona, in cadrul Cupei Europene a Natiunilor. Palmaresul este de partea elevilor lui Marin Mot, din cele 13 intilniri, 12 fiind cistigate de romani. „Stejarii” au chiar o victorie cu 92-0 in fata lusitanilor, inregistrata in aprilie 1996. ,,Ma astept la o intilnire destul de echilibrata, destul de grea, in conditiile in care ei au pastrat 15 jucatori din lotul pe care l-au avut la Cupa Mondiala din Franta. Ceea ce am acumulat pina acum ne poate indreptati sa speram la o victorie. Din punct de vedere fizic, am recuperat mult, dar acum trebuie sa umblam putin la atitudine”, a spus antrenorul Marin Mot.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.