Fotbalistii Buzaului au dat peste cap toate pronosticurile si au lovit decisiv in minutele de prelungire ale jocului, reusind sa ia un punct pe teren propriu in fata echipei lui Marius Lacatus.

“Ros-albastrii” nu au reusit sa invinga “sora mai mica” din Buzau, cu toate ca, dupa golul capitanului Nicolae Dica si ratarile incredibile ale buzoienilor, lucrurile pareau ca decurg conform unui plan bine stabilit.

Lovitura de teatru a venit in minutul 91, atunci cand Bunica a marcat pentru 1-1 si i-a bagat in sedinta pe stelisti.

“Am dovedit ca nu am avut nici un fel de intelegere cu Steaua. Baietii vor primi bani frumosi pentru aceasta remiza. Ma bucur in special ca am dovedit ca meciul n-a fost aranjat”, a spus la finalul intalnirii Costel Bucur, patronul Gloriei.

Pana sa decida ce masuri vor lua dupa semiesecul de la Buzau, oficialii clubului din Ghencea s-au ocupat de transferul lui Fabien Camus, pe care l-au convins sa vina la Steaua. “Am primit o oferta buna si o voi accepta. Ma bucur ca voi lucra alaturi de Thereau”, a spus Camus in presa belgiana.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.