Clubul spaniol e dispus sa plateasca Fiorentinei 17 milioane de euro plus un jucator, pentru a il cumpara pe “Briliant”.

Daca anul trecut Real Madrid il voia cu orice pret pe Chivu, in perioada de transferari din aceasta iarna, tinta “galacticilor” este Adrian Mutu, care este dorit cu insistenta si de AS Roma.

Potrivit presei ita-liene, daca va semna cu Real, liderul echipei nationale a Romaniei ar beneficia de un salariu de 4,5 milioane de euro pe sezon, de trei ori mai mult decat primeste la Fiorentina.

Agentia Sports noteaza ca directorul sportiv de la Real, Predrag Mijatovic, insista pe langa impresarul Alessandro Moggi pentru a obtine transferul lui Mutu inca din ianuarie.

“Briliantul”, care a suferit o accidentare in urma cu o luna, va reveni pe teren duminica, in partida dintre Fiorentina si Inter, unde il va avea ca adversar pe Chivu.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.