Oprea e de parere ca locul suporterilor care introduc torte in asemenea mod pe stadioane este in penitenciar.

“Micul terorist a luat fiinta pe stadioanele romanesti. Acesta este un material explozibil, care ar trebui sa-i bage direct in penitenciar. Nu avem cum sa-i oprim. Daca ii dezbracam pe toti care intra pe stadionul Steaua, dureaza un minut de persoana, ar insemna ca toata lumea sa intre in cinci ore. Legea nu-mi permite sa-i dezbrac si sa-i caut in chiloti pentru a descoperi astfel de dispozitive. Solutia ar fi ca toata lumea sa vina pe stadion cu buletinul si interzicerea persoanelor care se afla pe lista neagra”, a precizat Bogdan Oprea, care le-a explicat membrilor comitetului ca pentru reprezentantii fortelor de securitate este imposibil sa le depisteze tortele.

“Acesta este un tub care este gol, are 6 centimetri lungime si nu pre-zinta nici un fel de pericol. Tuburile sunt introduse in chiloti, ori pe organe, ori bagate pe talpa ciorapului. Sunt imposibil de detectat, n-au voie sa-i caute in chiloti. Se bandajeaza cu scotch, se introduce praful si se da foc”, a explicat Bogdan Oprea, la iesirea din sediul LPF.

Presedintele firmei BGS a mai marturisit ca nu a fost surprins atunci cand i-a vazut pe dinamovisti imbracati in tricouri de bodyguarzi: “Nu ne-au luat prin surprindere, stiam ca vor face lucrul acesta. Am recuperat 186 de tricouri. incercarea lor a fost de a insela vigilenta si a se lua la bataie cu suporterii echipei Steaua, incat toata lumea sa creada ca i-a batut BGS. I-am prins si i-am dat pe mana Jandarmeriei”.