Campania de transferari ratata din vara trecuta pare sa-i fi convins pe oficialii Stelei sa se axeze pe jucatori straini.

Dupa ce modelul lui Becali de a lua tot ce este mai bun din tara a esuat, ros-albastrii vor sa bata CFR Cluj cu propriile arme, adica transferuri masive din strainatate.

Tehnicianul Marius Lacatus a spus miercuri seara, in cadrul emisiunii „Fanatik Show" de la Telesport, ca pauza de iarna este foarte buna pentru transferul jucatorilor straini.

„Nu este fixata o strategie pana acum, insa cu siguranta vom aduce jucatori de valoare din strainatate. Nu ne mai gandim sa luam jucatori din tara pentru ca nu ne intereseaza, nefiind solutii pentru noi.

Oricum, cu achizitiile de afara nu prea te risti in perioada de pregatire din iarna, ca acestia sunt la zi cu forma fizica", a precizat antrenorul, care a mai spus ca nu se pune problema ca jucatorii formatiei UTA, Edson si Simao, sa ajunga in Ghencea.

Lacatus spera ca Steaua sa repare in ultimele etape din acest an ce s-a stricat in turul campionatului: „Trebuie sa incercam sa ajungem unde ne-am propus pana in iarna, pe podium, pentru a spera apoi la ce e mai frumos".