Atacantul echipei Fiorentina, Adrian Mutu, a devenit unul dintre obiectivele gruparii AS Roma, in cazul in care brazilianul Mancini nu va dori sa-si prelungeasca intelegerea cu clubul roman.
Presa italiana scrie ca Mancini este nemultumit la AS Roma, dupa ce antrenorul Luciano Spalletti a inceput sa-l foloseasca din ce in ce mai putin. Brazilianul trebuie sa raspunda cat mai repede ofertei de prelungire a contractului, pe care initial a acceptat-o, dar ulterior s-a razgandit. "Visul celor de la AS Roma se numeste Adrian Mutu, jucatorul Fiorentinei care are un sezon deosebit", marturisesc jurnalistii peninsulari. Potrivit Calciomercato, in vizorul celor de la AS Roma se mai afla jucatorul francez Sidney Govou, care are contract cu Olympique Lyon pana in anul 2010. Daca va ajunge la AS Roma, Adrian Mutu isi va intregi lista echipelor mari din "Cizma" la care a evoluat, dupa Inter si Juventus Torino.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.