Presedintele lui CFR sustine ca galeria rivalilor de la "U" planuieste sa aduca benzina in stadion si sa dea foc la scaune la meciul dintre cele doua echipe, de duminica seara
Clujul a luat-o complet razna in aceasta saptamana, care se va incheia duminica seara, cu derby-ul local dintre CFR si Universitatea. Colegii de la ZIUA de Cluj au fost amenintati telefonic de un autointitulat "cetatean al Clujului" sa aiba grija pe unde merg si sa nu mai calce in Gruia (cartierul in care are CFR-ul stadionul), apoi un lider al galeriei acelorasi ceferisti a anuntat ca si-a luat pistol, de teama sa nu fie agresat de fanii de la "U". Daca pana aici totul a ramas departe de cele doua cluburi, presedintele lui CFR, Iuliu Muresan, a lansat ieri "bomba" pe piata.

"Detin informatii ca suporterii Universitatii vor intra cu benzina si vor da foc la scaune. Sper ca Jandarmeria sa-i controleze si sa-i opreasca, desi am vazut ce controale fac ei. La Steaua - Dinamo s-a intrat cu tone de materiale inflamabile", a precizat Muresan.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.