Ionel Danciulescu nu considera actualul sezon de Liga 1 compromis pentru echipa din soseaua Stefan cel Mare, chiar daca formatia sa a avut un parcurs slab in turul de campionat, si spera ca gruparea "alb-rosie" sa prinda locul doi la finalul competitiei

"Sigur ca se mai poate salva ceva din sezonul asta. Suntem constienti ca nu am avut un parcurs asa bun in acest tur, dar mai sunt destule meciuri pana la finalul campionatului. Putem ajunge si pe locul doi in clasament pentru ca distanta nu este foarte mare. Dar pentru asta trebuie sa castigam meciurile pana in iarna. Apoi vom vedea ce avem de facut. Suntem intr-o situatie nu tocmai placuta, dar nu este totul pierdut. Eu zic sa parcurgem etapele usor-usor, pas cu pas pentru ca suntem departe de locul unu. Mai accesibil e locul doi", a declarat Danciulescu.

Nu numai Zenga e de vina

Fostul stelist considera ca vina pentru acest parcurs mai slab al "cainilor" nu este numai a fostului tehnician Walter Zenga, ci a tuturor celor implicati la echipa campioana a Romaniei. "Vina este a tuturor, nu numai a antrenorilor", a precizat jucatorul. in ceea ce priveste viitorul sau la Dinamo, Danciulescu spune ca isi doreste sa joace in continuare pentru "alb-rosii" pentru urmatoarele doua sezoane si jumatate, atat cat mai are contract cu gruparea bucuresteana. "Mai am doi ani si jumatate de contract cu Dinamo si sper din tot sufletul sa raman aici", a incheiat "Danciu-gol".


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.