Colegi la echipa nationala, Adi Mutu si Cristi Chivu nu au apucat inca sa joace unul impotriva celuilalt nici un meci oficial in Serie A.

Fiorentina si Inter se vor intalni duminica la Florenta in etapa cu numarul 14 din Seria A, prilej pentru Mutu si Chivu sa se afle fiecare de alta parte a baricadei, pentru prima data intr-un meci oficial.

Cei doi nu s-au intalnit cu o astfel de situatie decat in vara anului 2005, cand Roma si Juventus au incheiat nedecis (2-2) o partida amicala.

Atunci Chivu a fost titular si a marcat primul gol in contul echipei sale (AS Roma), in timp ce Mutu a intrat pe teren minutul 57.

Chivu si Mutu au fost adversari doar 17 minute, fundasul Romei fiind schimbat cu Mexes.

Accidentat usor pentru ultimul meci de campionat Reggina - Fiorentina (0-0), Mutu are toate sansele de a prinde primul “11” cu Inter. La fel si Chivu, care a evoluat toate cele 90 de minute in partida Inter -Atalanta (2-1) ca fundas stanga.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.