Gigi Netoiu va reveni, din iarna, ca actionar la Dinamo. El admite ca ros-albii nu mai au sanse la titlu si spune ca a venit momentul ca echipa sa fie reconstruita de la zero .

Gigi Netoiu nu a ratat ocazia de a-l admonesta pe Mircea Rednic, fostul antrenor al dinamovistilor, pentru prestatia jalnica a echipei, a spus cum l-a convins, in trecut, pe Sabau sa vina in soseaua stefan cel Mare si ca, daca ar fi avut putere de decizie, le-ar fi spus jucatorilor sa piarda meciul cu CFR pentru a nu o ajuta pe Steaua sa ajunga in Liga.

Dupa un an si jumatate de la despartirea de Dinamo, omul de afaceri Gigi Netoiu a recunoscut, luni seara, la emisiunea „Fanatik Show", de la Telesport, ca este foarte aproape de o intoarcere in stefan cel Mare. „Cred ca trebuie reconsiderat proiectul pentru anul viitor.

O echipa se face in minimum doi ani. Mai bine nu mergi un an in cupele europene, dar iti faci o echipa competitiva. Daca strategia pe care o propun este adoptata de actionari, atunci ma intorc la Dinamo in iarna", a precizat „Comandantul", care este convins ca alb-rosiii nu mai au decat sanse teoretice la titlu.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.