Atacantul Silva Sousa Edson, de la UTA Arad, a declarat ca el si celalalt jucator portughez de la echipa aradeana, Bruno Simao, sunt in discutii avansate cu FC Steaua, unde spera sa se transfere in iarna, acolo unde sunt doriti de fostul lor antrenor, Marius Lacatus.
"Abia astept sa joc pentru Steaua, chiar din ianuarie. Nu am semnat nimic, dar sunt discutii avansate, nu numai cu mine, ci si cu Bruno Simao, celalalt portughez de la UTA. Daca totul decurge cum trebuie, voi juca pentru Steaua din ianuarie", a spus Edson. Fotbalistul spune ca ar fi foarte bine pentru el daca ar ajunge la Steaua, "cel mai mare club din Romania". "in acest moment, antrenor la Steaua este Marius Lacatus, pe care l-am avut si la UTA. Ne cunoaste foarte bine si ne doreste acolo", a adaugat atacantul aradenilor, care nu doreste sa se intoarca in fotbalul portughez, dupa experienta negativa pe care a trait-o la Estrela, unde nu a fost folosit aproape deloc.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.