Tehnicianul italian a plecat fara a mai cere clauza compensatorie de 300.000 de dolari. Aseara, conducatorii dinamovisti au decis: Cornel talnar – antrenor, Cornel Dinu – director tehnic.
Presedintele executiv al campioanei, Cristi Borcea, a amenintat jucatorii inainte de meciul cu Steaua: “Daca nu veti castiga, vor fi probleme mari si cu banii, si cu viitorul vostru la Dinamo”. Oficialul a lasat de inteles ca aceeasi soarta il poate astepta si pe antrenorul Walter Zenga: “Nu garantez nici pentru el”.

DEMN. La finalul partidei din Ghencea, pierduta de “caini”, 0-1, tehnicianul italian a tinut un discurs demn: “Este incredibil sa ajungi pe un stadion asa de plin, fanii sa creeze o atmosfera fantastica, dar tu sa nu reusesti nici o executie, nici un corner, nici o lovitura libera, nici o ocazie. Voi discuta cu oficialii clubului despre viitor, pentru ca trebuie schimbat ceva”. in acelasi timp, Zenga i-a anuntat pe jucatori programul zilei de azi, dupa care, la o ora de la terminarea meciului, si-a prezentat demisia, confirmata initial de Cristi Borcea. “in viata unui antrenor sunt si momente in care poti fi dat afara si cu trei etape inainte de final. Echipa nu merge si este normal sa se ia masuri”, anti­cipase Zenga la conferinta de presa de dupa meci.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.