Jucatorul brazilian al celor de la AC Milan, Ricardo Izecson dos Santos Leite "Kaka", este castigatorul din acest an al prestigiosului trofeu "Balonul de Aur", acordat de France Footbal, conform jurnalistilor italieni de la "Corriere della Sera".
Distinctia recompenseaza pe cel mai bun fotbalist al anului, jucatorul campioanei Europei fiind vazut de majoritatea specialistilor drept unul dintre cei mai in forma din lume. Ziaristii din Peninsula spun ca vedeta nationalei Selecao ar fi fost deja informat in legatura cu acest lucru, el fiind "dator" sa se pregateasca pentru ceremonia care va avea loc pe 2 decembrie. Achizitionat de "rosso-nerri" de la echipa braziliana FC Sao Paulo, Kaka a purtat pe AC Milan spre cea de-a saptea Liga a Campionilor din istorie in sezonul trecut, reusind sa puncteze de 10 ori pentru "Diavolul Milanez". in vara acestui an, fotbalistul a fost recompensat de UEFA cu titlurile de "fotbalistul anului" si "cel mai bun atacant" al sezonului 2006-2007.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.