Vlad Munteanu si Sergiu Radu nu aduceau numai punctele prin golurile marcate pentru Energie Cottbus, ci si buna dispozitie in vestiarul echipei.

Albanezul Ervin Skela ne-a marturisit ca prin plecarea celor doi jucatori, echipa est-germana nu a pierdut doi jucatori de valoare, ci si doua persoane deosebite.

“Imi pare rau ca nu s-au afirmat inca la Wolfsburg, cu toate ca Sergiu Radu incepuse bine marcand cateva goluri la inceput. Prin plecarea lor s-a schimbat foarte mult si jocul nostru. Erau doi baieti extraordinari, atat pe teren, cat si in afara lui. Nu mai reusim sa invingem ca anul trecut, cand Sergiu aducea cele trei puncte cand nu se astepta nimeni. Sper sa nu retrogradam totusi”, ne-a dezvaluit Skela.

Parcursul neasteptat de bun al celor de la Energie Cottbus in sezonul trecut s-a datorat in proportie covarsitoare evolutiei celor doi romani. Atunci nemtii au terminat pe locul 7.

Mijlocasul albanez, care era imputernicit sa-l furnizeze cu pase decisive pe Sergiu Radu, ne-a mai spus ca pe Stadionul Prieteniei, cum se numeste arena din Cottbus, spectatorii nu mai vin cu optimismul cu care o faceau anul trecut.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.