CFR Cluj a terminat la egalitate, 2-2, si a luat un punct important la Bistrita, cu concursul larg al arbitrului Cristi Balaj, care la scorul de 2-1 pentru Gloria Bistrita a dictat un penalty pentru lidera clasamentului.

CFR Cluj e presata de fiecare data sa castige, datorita pozitiei din clasament care ii confera nu numai statutul de lider, dar si un mic ajutor din partea arbitrilor indiferent de locul de desfasurare al partidelor oficiale.

La Bistrita, spre exemplu, echipa lui Andone s-a dezmeticit spre finalul primei reprize dupa gafele monumentale ale portarului Nuno Claro.

El a contribuit decisiv la cele doua goluri marcate de bistriteni si nimeni nu se mira in minutul 28 daca partida s-ar fi incheiat la o diferenta mare in favoarea gazdelor.

Golul realizat de Fabbiani a readus Clujul in meci si pana la pauza, usor impinsi inspre careul bistritean de Balaj, jucatorii de la CFR au egalat dintr-un penalty acordat de arbitrul baimarean.

La 2-2, tabela a inghetat, nici una dintre echipe nereusind in repriza secunda sa schimbe cursul unui rezultat care la un moment dat favoriza clar echipa lui Jean Padureanu.
Punctul de la Bistrita, scos cu forcepsul, tine CFR-ul lui Andone in postura de favorita clara la castigarea campionatului.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.