Organizatorii Cupei Mondiale din Germania au scos la vanzare intr-o prima faza 812.000 de tichete. Cererea de bilete a fost insa uriasa, solicitarile depasind 10 milioane de bilete.

Cererile au venit din 195 de tari, iar biletele isi vor afla cumparatorii cu prilejul loteriei ce va fi organizata incepand cu 15 aprilie. Suporterii vor afla pana la sfarsitul acestei luni daca vor pune mana pe bilete, insa acestea vor fi primite abia cu 6-8 saptamani inaintea debutului competitiei. Trei sferturi dintre cereri au provenit din Germania, cele mai cautate fiind biletele pentru finala din 9 iulie, semifinalele din 4-5 iulie si meciul de deschidere din 9 iunie. Majoritatea suporterilor - 95% - au apelat pentru bilete la Internet.

A doua faza pentru vanzarea biletelor va avea loc intre 1 mai si 15 noiembrie, iar a treia intre 1 decembrie si 15 ianuarie 2006. Ultima etapa pentru vanzarea biletelor ramase disponibile va avea loc in mai 2006. In aceste faze de vanzare vor fi disponibile circa 1,1 milioane de bilete, din totalul de 2.930.000.

Sursa: Realitatearomaneasca.roTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.