Presedintele Federatiei Romane de Fotbal, Mircea Sandu, a declarat vineri, in cadrul unei conferinte de presa, ca nu este interesat de tragerea la sorti pentru grupele Euro 2008, fiind ingrijorat insa in ceea ce priveste viitoarele adversare din preliminariile Cupei Mondiale din 2010.
„Nu ma intereseaza tragerea la sorti pentru Euro. Ma intereseaza doar aia pentru mondialul din 2010. Pai aici sint 16 echipe. Poti sa spui ca Austria e echipa slaba? Abia a batut-o Anglia cu 1-0. Toata lumea spune ca ar fi bine sa jucam cu Austria. Ne-ar conveni sa jucam cu Austria pentru ca e cu 6-700 de kilometri mai aproape de Romania. In schimb, pentru Mondialul din 2010 va fi mai greu. O singura echipa va fi calificata direct,iar 8 dintre cele 9 de pe locurile doi vor merge la baraj. Vor fi 8 serii de sase echipe si una de 5. Va fi foarte greu pentru 2010. E un pas important, dar avem citiva tineri la care Piturca sint convins ca se va uita”, a declarat Sandu.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.