Cristi Tanase, fost organizator de competitii la echipa de fotbal Dinamo, va fi numit luni in fruntea Centrului de Copii si Juniori al gruparii din Soseaua Stefan cel Mare. Tanase n-a fost jucator sau antrenor, dar este omul de incredere al directorului sportiv Tica Danilescu. Eduard Vagner, fostul sef al centrului, va reveni la grupa '89.

Inscaunarea unui ageamiu intr-un post asa de important a stirnit minia lui Dudu Georgescu. "E strigator la cer ceea ce se intimpla la Dinamo! E o rusine!", a reactionat Dudu. Fosta mare glorie a "ciinilor rosii" n-a fost acceptat la Dinamo dupa intoarcerea din Canada.

"Dinamo m-a tratat ca pe un gunoi! Am fost de vreo 10-15 ori in vizita la presedintele Nicolae Badea. M-a dus cu vorba. E un tolomac! Nici de Cristi Borcea nu mai pot sa dau!", si-a varsat ieri naduful cel mai prolific atacant din istoria fotbalului romanesc.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.