Ricardo Zonta, pilotul echipei Toyota, a fost cel mai rapid in sesiunea de antrenamente de ieri dimineata, desfasurata in Bahrain. Pe o temperatura de 50 de grade Celsius la nivelul pistei, noua masina Ferrari, F 2005, s-a descurcat excelent, Michael Schumacher reusind sa obtina al doilea timp, in vreme ce Rubens Barrichello a terminat pe locul cinci. Brazilianul a avut nevoie de doar cinci tururi pentru a se imprieteni cu noua masina si de a obtine un timp bun, lucru care a produs ingrijorare in randul rivalilor de la Renault si McLaren.

"Vreau sa le multumesc celor din echipa ca au muncit foarte mult si mi-au pus la dispozitie o masina foarte buna. Acum depinde de noi sa ajungem in varful ierarhiei. Oricum, sunt convins ca MP al statului Bahrain va fi foarte dificil, dar sper ca nu o sa fie atat de greu ca si cursa din Malayezia. Am parcurs multi kilometri cu noua masina si sunt convins ca va fi o surpriza placuta pentru toata lumea", a spus Michael Schumacher.

Referindu-se la cursa de duminica, germanul a afirmat ca lucurile s-au schimbat mult fata de anul trecut. "Sa nu uitam ca in acest an motoarele trebuie sa reziste pe parcursul a doua curse asa ca trebuie sa fim foarte atenti. Testele de astazi nu sunt concludente. Abia dupa sesiunea de calificari vom putea vedea unde ne situam fata de rivali", a afirmat pilotul scuderiei Ferrari.

In alta ordine de idei, Flavio Briatore, boss-ul de la Renault crede ca, pentru Formula 1, este foarte bine ca italienii de la Ferrari nu se mai afla pe podium. "Toata lumea spunea "ce plictiseala, pe primele doua locuri masini Ferrari. O, Doamne, Schumacher a castigat din nou". Cred ca este mai bine pentru acest sport ca Ferrari nu se mai afla in fruntea clasamentului", a declarat Briatore. Calificarile pentru Marele Premiu al Bahrain-ului se vor desfasura duminica la ora 10,25, iar cursa va incepe la ora 14.15, ambele evenimente fiind transmise in direct de catre postul TVR 1.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.