CFR Cluj si Rapid se lupta la distanta pentru un final de an pozitiv, ambele asteptind o remiza in confruntarea dintre Steaua si Dinamo.
„Nu ne credem campioni. Mai avem mult de muncit“, spune antrenorul lui CFR Cluj, Ioan Andone, inaintea confruntarii de duminica de la Bistrita, insa gindul ardelenilor nu este decit la victorie. „Am urmarit ultimele patru meciuri ale Bistritei si o cunosc foarte bine. Sabau scoate maximum dintr-un meci cu lotul pe care il are“, a prefetat Andone penultima etapa a turului. De la distanta, Rapid incearca sa se apropie de liderul la zi al clasamentului, dar si sa se departeze de principalele rivale din Bucuresti. Cu terenul suspendat pentru meciul de saptamina viitoare contra lui FC Vaslui, giulestenii merg la Arad convinsi ca problemele financiare ale echipei UTA, care a platit totusi salariile pe septembrie, ii vor motiva in plus pe jucatori.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.