Walter Zenga, antrenorul echipei de fotbal Steaua, a rabufnit ieri impotriva impresarului de jucatori Ioan Becali, fiindca acesta a criticat randamentul lui Dorinel Munteanu la echipa nationala. "Dorinel nu vrea sa renunte la echipa nationala, de care trage ca de un butoi cu miere", a declarat Becali. "Este incredibil. In loc sa spunem ca Munteanu este un exemplu pentru toti fotbalistii tineri din Romania, un model de profesionalism la virsta lui, care se antreneaza cu maxima seriozitate, noi avem oameni care sint impotriva lui. Este inadmisibil. Doar Piturca, nu Ioan Becali, va decide cind va veni timpul ca Dorinel sa se retraga de la nationala", a spus tehnicianul "ros-albastrilor". "Omul-paianjen" i-a reprosat lui Ioan Becali si faptul ca a spus despre Steaua ca a avut un parcurs norocos in Cupa UEFA. "Stim ca nu este fanul Stelei si ca tot ce se intimpla bun la aceasta echipa este o problema pentru el", a mai acuzat italianul.

Tehnicianul stelistilor a mentionat ca echipa sa este obisnuita sa joace un meci la trei zile distanta. In urmatoarele 15 zile, "militarii" au programate cinci partide, printre care derby-urile cu Rapid si Dinamo.
"Ultimul meci din campionat l-am jucat pe 5 decembrie, iar urmatorul va fi duminica, pe 3 aprilie. A trecut prea mult timp, dar nu e vina noastra. Ce, pina acum au fost putine meciuri? Sintem obisnuiti, ne vom descurca. Sintem uniti si ne gindim doar la cistigarea titlului", a incheiat antrenorul Stelei.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.