Desi, la fel ca si Chivu, nu a participat la sarbatoarea calificarii Romaniei la Euro, Adi Mutu are motive de satisfactie.
Concret, clubul italian de care apartine, Fiorentina, a anuntat ca ii va propune prelungirea contractului pana in 2012, pentru a putea evita astfel transferul “Briliantului” la o alta formatie. “Fiorentina vrea sa blindeze 'Fenomenul>> si ca Adrian Mutu sa poarte tricoul violet pana in iunie 2012. Partile au ajuns deja la o intelegere, dar trebuie stabilite ultimele detalii, apoi va urma anuntul oficial. Atacantul roman avea contract cu Fiorentina pentru inca cinci sezoane, pana in iunie 2011, dupa ce a semnat prelungirea vara trecuta”, a scris ieri site-ul gruparii italiene.

Care mai aminteste ca internationalul nostru are un salariu de 1.500.000 de euro in fiecare an, cel mai mare din tot lotul, dar este posibil ca acesta sa fie marit dupa semnarea noului contract. Atacantul roman a reusit pana acum sase goluri in aceasta editie a Serie A si doua in cupele europene.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.