Inainte de confruntarea de miine seara dintre Universitatea Craiova si Gloria Buzau, programata de la ora 19.30, optimismul este cuvintul de ordine din ambele tabere.
Buzoienii vin in Banie cu un moral bun dupa trei victorii consecutive (3-2 cu Universitatea Cluj, 3-2 la Galati si 2-1 cu Poli Timisoara) si sint convinsi ca vor reusi un nou succes. Nu doar antrenorul Fane Stoica are mare incredere in jucatorii sai, ci si finantatorul echipei, Constantin Bucur. ''Sint foarte optimist in ceea ce priveste meciul de la Craiova. Batem tot de aici inainte in campionat, pentru ca echipa este in mare crestere de forma. Vrem sa facem un joc foarte bun, asa cum a fost si cel cu Timisoara. Va spun ca vom reusi sa cistigam si in Banie'', a afirmat patronul gruparii din Cring, care a promis si prime consistente jucatorilor in cazul unei victorii.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.