Fostul mijlocas al nationalei Frantei si al echipelor Juventus Torino si Real Madrid, Zinedine Zidane, apreciaza ca reprezentativa Spaniei, care nu a mai obtinut niciun titlu din 1964, poate castiga Campionatul European din 2008, din Austria si Elvetia, la care participa si Romania.
"Spaniolii au o echipa buna, dar le lipseste un titlu important si acesta poate fi castigat la Euro 2008", a declarat Zidane la postul Cuatro, inainte de cel de-al cincilea "Meci impotriva saraciei", organizat la Malaga, la initiativa Programului Natiunilor Unite pentru Dezvoltare. Spania, care a castigat Campionatul European din anul 1964, nu a lipsit decat de la o singura mare competitie in ultimii 30 de ani: Euro 1992, care s-a desfasurat in Suedia, atunci cand nu a reusit sa se califice. Ibericii au obtinut biletele pentru EURO 2008 sambata, dupa ce au invins Suedia cu scorul de 3-0.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.