"De suporteri nici nu vreau sa mai vorbesc nimic, pentru ca la Sofia mi-a fost jena ca sunt roman si ca sunt contemporan cu ei. Ce-am vazut acolo... Doamne fereste! A fost prea de tot, s-au batut intre ei, iar Jandarmeria si Politia nu au facut nimic", a declarat Dumitru Dragomir.

Suporterii romani prezenti pe stadionul din Sofia sambata, au aprins torte pe care le-au aruncat inspre un sector al arenei in care erau fani ai Bulgariei. Cei din urma nu au ramas mai prejos si au aruncat tortele inapoi spre romani. De asemenea, romanii au incercat sa sara gardul care ii despartea de bulgari, pentru a se lua la bataie cu acestia, dar au fost opriti la timp de jandarmii prezenti in acel sector al stadionului.

In pauza partidei, din cauza incidentelor provocate de romani, fortele de ordine au descins in forta in sectorul fanilor Romaniei. Ca urmare a acestui fapt mai multi suporteri romani au fost raniti usor, ei fiind scosi pe brate in afara stadionului, de unde au fost preluati de o ambulanta.

Dumitru Dragomir a tinut sa mentioneze in acest context, proiectul de Lege privind prevenirea si combaterea violentei pe stadioane."Daca nu erau alegerile astea europarlamentare, legea ar fi iesit pana acum, asa mai dureaza vreo cateva zile, nu mai e mult", a declarat Dumitru Dragommir.